Teknoloji

Porsche Design 911 Soundbar araba egzozundan üretildi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

porsche design 911 soundbarÜnlü tasarım stüdyosu Porsche Design ve araba markası Porsche aynı ismi paylaşsa da, iki organizasyon arasındaki bağlar günümüzde yok denecek kadar az. Ancak bu durum, ortak bir kurumsal geçmişi paylaşan iki yapının yeni işbirlikleri için bir araya gelmediğini göstermiyor. 911 Soundbar adını taşıyan hoparlör, bu işbirliğinin güncel örnekleri arasında bulunuyor.

911 Soundbar, Porsche 911 GT3’ün egzoz sisteminde kullanılan gerçek parçalar kullanılarak üretildi. Otomobilin titanyum ve krom parçalarını minimalist görünümlü siyah renkli bir baz ile tamamlayan hoparlör; 2.1 surround sound, Bluetooth AptX bağlantısı ve 200 watt ses çıkışı gibi donanımsal özellikleri taşıyor.

Porsche Design 911 Soundbar 3 bin 500 dolar karşılığında satılıyor

Porsche 911 GT3 yurt dışında 175 bin 900 dolar karşılığında satılıyor. Otomobilin Türkiye’deki ikinci el fiyatları ise 355 bin avroya kadar yükseliyor. Dolayısıyla Porsche Design 911 Soundbar’ın fiyat etiketinde 3 bin 499 dolar yazmasına şaşırmamak gerekiyor. 911 Soundbar’ın tasarımı ve fiyatıyla zengin Porsche hayranlarına hitap eden bir ürün olduğunu söylemek pek de yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER