Teknoloji

Popüler Android klavyesi SwiftKey artık ücretsiz

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Android’in popüler klavye uygulaması SwiftKey, bundan böyle bir ücret ödemeksizin indirilebilecek. Uygulamanın ücretsiz hâle gelmesiyle birlikte çok daha fazla Android kullanıcısının SwiftKey’in akıllı klavyesinin nimetlerinden faydalanması bekleniyor. Kullanıcılar uygulama içinde bulunan SwiftKey Store’da yer alan içeriklereyse para ödeyerek sahip olabilecek.

swiftkey-android-110614

SwiftKey kurucusu ve CEO’su Jon Reynolds, şirket için inanılmaz heyecanlı yeni bir dönemin başladığını dile getirdi. Herkesin, her zaman ve her yerde bir kısıtlamaya maruz kalmadan SwiftKey’in sektör lideri teknolojisini kullanması adına bu kararı aldıklarını söyleyen Reynolds, amaçlarının daha çok kullanıcıya erişmekten ziyade kullanıcıları çekecek muhteşem içerik ve özellikler üretmek olduğunun altını çizdi.

Daha önce 4.99 dolar ödeyerek uygulamayı satın alanlara bir tema paketi teşekkür babında ücretsiz olarak sunulacak. Böylelikle eski kullanıcılar SwiftKey deneyimlerini kişiselleştirebilecek.

Uygulamanın son versiyonu ücretsiz modele geçiş dışında ekstra özellikler de barındırıyor. Desteklenen dillerin sayısının artması, klavyeye 800 his sembolünün entegre edilmesi ve his sembollerinin kullanılacağı zamanı tahmin eden yeni bir öğrenme yöntemi SwiftKey’in yenilikleri arasında yer alıyor. Kullanıcılar aynı zamanda rakamları daha hızlı eklemek adına klavyeye bir rakam sırası da yerleştirebilecek.

Apple’ın iOS 8 etkinliğinde de SwiftKey önemli bir yere oturmuştu. SwiftKey’in sunduğu pek çok akıllı özellik Apple’ın iOS 8 klavyesine yerleştirilirken, iOS 8’de üçüncü taraf klavyelerin desteklenecek olması da SwiftKey’in iTunes App Store’da yerini alması ihtimalini artırıyor.

İlgili >> Google Play

İLGİLİ HABERLER