Teknoloji

Polaroid’den iOS için Instagram mantığında Polamatic uygulaması

Polaroid, kendi imzasını taşıyan şipşak fotoğraf makinelerini taklit eden üçüncü parti uygulamaların ilgi görmesinin ardından nihayet harekete geçti ve Polamatic adı verilen yeni uygulamasını çıkardı. iPhone, iPad ve iPod touch uyumlu bu uygulama $0.99’lık fiyatla iTunes’taki yerini aldı.

Polamatic uygulaması içinde 12 adet fotoğraf filtresi ve 12 adet de otantik çerçeve bulunuyor. Bunların her biri gerçek Polaroid makinelerinin kullandığı yeni ve klasik filmlerden tarandı. Uygulama fotoğrafların çekildikten sonra üzerine on iki farklı yazı tipini kullanarak yazı yazılmasına izin veriyor. Uygun filtre, çerçeve ve yazı tipi seçildikten ve uygun yazı yazıldıktan sonra fotoğraflarınızı Facebook, Twitter ve hatta Instagram gibi sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Bu arada Polamatic uygulaması uygulama içi satın alma sistemi üzerinden ek filtrelerin ve çerçevelerin satın alınmasına izin veriyor.

Polamatic uygulaması iOS 5.0 ve üzeri cihazlarda çalışabiliyor. Şirket bu uygulamayı diğer platformlara getirip getirmeyeceği noktasında henüz bir bilgi vermedi.

İlgili – iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER