Teknoloji

Polaroid’den Android ile çalışan dijital fotoğraf makinesi: Polaroid SC1630 Smart Camera

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Polaroid de Android dalgasına kayıtsız kalamadı ve yeni ürünü SC1630 Smart Camera’da Google’ın mobil işletim sistemine yer verdi. 16 megapiksellik çözünürlüğe sahip olan bu makinede yer alan dahili WiFi desteği çekilen görüntülerin Flickr, Facebook veya diğer çevrimiçi servislere yüklenmesine olanak sağlıyor. SC1630’da 3x optik zum, 3.2 inç’lik dokunmatik ekran ve dahili fotoğraf düzenleme araçları da bulunuyor.

Polaroid SC1630 142 gr. ağırlığa sahip. Aralarında otomatik yüz ve gülümseme algılamanın da bulunduğu 18 farklı sahne moduna sahip olan bu ürün coğrafi etiketleme özelliği sayesinde çekilen fotoğraflara nerede çekildiğine dair bilgileri de ekleyebiliyor. Kırpma, kırmızı göz giderme, yeniden boyutlandırma ve renk düzeltme gibi işlemler de fotoğraflar bir yere yüklenmeden önce cihaz üzerinde yapılabiliyor.

Wi-Fi ve Bluetooth desteğinin standart olduğu üründe mobil genişbant desteği de opsiyonel olarak sunuluyor. Android işletim sistemi barındıran diğer fotoğraf makinelerinin aksine Polaroid SC1630 Android Market erişimine de sahip. Yani makine üzerinden oyun oynamak veya diğer uygulamaları kullanmak mümkün. Cihazda yer alan yeniden şarj edilebilir bataryanın bir günlük kullanıma yetecek enerjiyi sunduğu belirtiliyor.

Polaroid SC1630 Smart Camera’nın bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya çıkması bekleniyor. Fiyat ise henüz netlik kazanmadı.

İlgili – Polaroid

İLGİLİ HABERLER