Teknoloji

Polar A370 kalp atış hızını düzenli olarak takip ediyor

Polar A370 adını taşıyan yeni fitness takip bilekliğini duyurdu. A370, tıpkı şirketin daha önce piyasaya sürdüğü modeller gibi, aynı anda birden fazla görevi yerine getirebiliyor. Yurt dışı satış fiyatının selefi A360’ın altında olması da, Polar’ın yeni bilekliğini cazip kılan özellikler arasında bulunuyor.

A370, kalp atış hızını her 5 dakikada bir defa ölçüyor. Kullanıcının egzersiz yapması veya dinlenmesi ölçüm aralığını değiştirmiyor. Polar A360, kalp atış hızı ölçümünü sadece egzersizler sırasında yapıyordu. Kullanıcıların aktif vaziyette olduğunu anlayabilen A370, aktivite hedeflerine ulaşılabilmesi için çeşitli tavsiyeler sunabiliyor. Egzersiz amacıyla koşulduğu takdirde, A370’in ivme ölçeriyle tahmini koşu hızı ve mesafesi ölçülebiliyor. Yakılan kalori miktarını da takip edebilen A370, Polar’ın baskülüne de bağlanabiliyor. Böylelikle kilo verme sürecini daha yakından takip etmek kolaylaşıyor.

A370, kullanıcıların vücutlarını sadece uyanık olduklarında izlemekle yetinmiyor. Polar’ın özel uyku teknolojisini de barındıran fitness bilekliği sayesinde uyku süresi, uyku araları, uyku sürekliliği ve alışkanlıkları takip edilebiliyor. Ardından toplanan tüm bilgiler genel sağlık durumunun değerlendirilmesinde kullanılıyor.

polar a370Polar tarafından yapılan açıklamada; A370’in kalp atış hızını ölçerek ve Polar Sleep Plus ile toplanan verileri kullanarak fitness konusunda 7 gün 24 saat boyunca devam eden bir takip süreci yürüttüğü belirtildi.

Polar A370 179 dolar karşılığında satılıyor

Polar A370, şirketin internet sitesi üzerinden sipariş edilebiliyor. Fitness bilekliğine sahip olmak için 179 dolar ödemek gerekiyor. Ekstra kayışların fiyat etiketinde ise 25 dolar yazıyor. A370’in sevkiyatı önümüzdeki ayın ilk günlerinde başlayacak.

İLGİLİ HABERLER