Eğlence

Pokemon Quest: Nintendo’dan iOS ve Android için yeni oyun

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pokemon questNintendo, Pokemon dünyasına yeni oyuncular kazandırmak adına çalışmaya devam ediyor. Şirket bunun için en uygun yöntemin ise yeni oyun çıkarmak olduğunu düşünüyor gibi görünüyor. Bu hedef doğrultusunda hazırlanan Pokemon Quest, Minecraft benzeri tasarımıyla iOS ve Android’de kullanıcılarla buluşacak.

Nintendo tarafından yayınlanan oyunun altında geliştirici olarak Game Freak’in imzası bulunuyor. Oyun için kolay kontrol vadeden Game Freak, kullanıcılara Pokemon oynamak için tamamen yeni bir seçenek sunulduğunun altını çiziyor. Oyuncular, diledikleri takdirde oyunda çıktıkları seferlerde elde ettiklerini yeni Pokemonlar kazanmak veya mevcut Pokemonlarını geliştirmek için kullanabiliyor.

Oyunda oyuncular farklı Pokemonları toplayarak bir ekip oluşturuyor ve bu ekiple farklı görevlere çıkıyor. Bu görevlerde başarılı olmak isteyen oyuncuların kadrolarındaki tüm Pokemonları gerektiği şekilde beslemeleri ve ihtiyaç duyulduğunda yükseltmeleri gerekiyor.

Pokemon Quest’te oyuncular kamplar inşa edecek ve bu kampları onlara oyun içi bonuslar getirecek unsurlarla dekore edebilecek. Oyundaki savaşlar ise ekrana dokunarak yapılacak.

Pokemon Quest, önümüzdeki yaz iOS ve Android’de kullanıcılarla buluşacak. Yeni Pokemon oyununda oyun içi satın alma unsurları da yer alacak.

İLGİLİ HABERLER