Eğlence

Pokémon Quest için ön kayıt dönemi başladı, çıkış tarihi açıklandı

pokemon questPokemon Quest, bundan kısa bir süre önce Nintendo Switch’te oyuncularla buluşmuştu. Pokémon dünyasına bloklu ve kareli bir tasarım ve pastel renklerle yaklaşan oyun, popüler ekosisteme  farklı bir bakış açısı getirmişti. Oyunun mobil cihazlara da geleceğini açıklayan Pokémon Company, sürece ilişkin yeni detayları paylaştı.

RPG unsuru ve klasik karakterleri barındıran oyuna ücretsiz olarak erişilebiliyor. Ancak bazı oyun unsurlarına erişmek için eli cebe atmak gerekiyor. Oyunda karakterler kendi başlarına hareket etseler de, saldırılar oyuncular tarafından yönlendiriliyor. Bu süreçte oyuncular güç taşı gibi çeşitli ganimetler toplayabiliyor.

Oyuncular seviyeleri yükseldikçe Pokémonlarını da güçlendirebiliyor, yeni bölümlerin kilidini açabiliyor ve yeni oyun unsurlarını toplayabiliyor. Oyunun ana kamp bölümündeyse yeni Pokémonlar bulmak mümkün oluyor.

Pokemon Quest, 27 Haziran itibarıyla hem Google Play Store hem de iTunes App Store üzerinden indirilebilecek. Dileyen kullanıcılar şimdiden oyun için ön kayıt yaptırabilecek. Pokémon Quest’i Nintendo Switch üzerinden oynayanların süreçlerini mobil cihazlara taşımaları ise mümkün olmayacak.

İLGİLİ HABERLER