EğlenceTeknoloji

Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı

pokemon home

Pokemon Home, kısa bir bekleme süresinin ardından iOS, Android ve Nintendo Switch’te kullanıcılarla buluşmaya başladı. Nintendo’nun imzasını taşıyan uygulama sayesinde oyuncular, 3DS ve Switch için hazırlanan Pokemon X ve Y gibi oyunlardan Pokemon Sword ve Shield gibi oyunlara karakter transferi yapabilecek. Uygulama önümüzdeki dönemde Pokemon Go için de destek sunmaya başlayacak.

Pokemon Home’u indirmek için herhangi bir ücret ödenmiyor. Ancak uygulamanın sunduğu tüm imkanlardan yararlanmak isteyenlerin Premium plana geçiş yapması gerekiyor. 19,99 TL ödeyenler 30 gün, 34,99 TL ödeyenler 90 gün, 109,99 TL ödeyenler ise 1 yıl boyunca Premium pakette sunulan avantajlara erişebilecek.

Pokemon Home’u para vermeden kullanmak isteyenler, uygulamada en çok 30 Pokemon saklayabilecek. Basic paket kullanıcıları bazı eski 3DS oyunlarındaki karakterleri Pokemon Home’a transfer edemeyecek. Bu durum Basic paketin Pokemon Bank’i desteklememesinden kaynaklanıyor.

Pokemon Home, çok kullanılmayacak olsa bile indirilmesi gereken bir uygulama. Uygulamayı indiren iOS ve Android kullanıcıları, Charmander, Squirtle veya Bulbasaur’a ücretsiz olarak sahip olabilecek. Switch’te ise oyunculara Pikachu armağan edilecek. Pokemon Home’da oyunculara Profesör Oak da rehberlik edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER