Teknoloji

Pokemon Go iPhone uygulaması için hızı artıracak güncelleme

pokemon go covid-19

Niantic, Pokemon Go iPhone uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme, iPhone sahiplerinin Pokemon Go’da daha yüksek ekran yenileme hızı desteğinden yararlanmasını mümkün kılıyor.

Daha önce iPhone’larda Pokemon Go’nun yenileme hızı 30 fps ile sınırlıydı. Ancak güncellemeyle birlikte oyunun “Gelişmiş Ayarlar” menüsüne “Cihazınızın doğal yenileme hızının kilidini açın” seçeneği eklendi.

Bu seçenek aktif hâle getirildiğinde iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerinde 120 fps yenileme hızı desteğinden faydalanmak mümkün oluyor. Diğer modellerde ise maksimum yenileme hızı 60 fps ile sınırlandırılıyor.

Oyunun resmi değişiklik kaydında yüksek yenileme hızı desteğinden bahsedilmiyor. Ancak “yaşam kalitesini artıracak iyileştirmeler” gibi genel bir tanımdan söz ediliyor. Buna ek olarak, kullanıcılara iOS 12’den daha güncel sürümlere geçmeleri öneriliyor. Oyunun iOS 12 desteğinin yakında sonlandırılacağını hatırlatmakta fayda var.

Pokemon Go iPhone uygulamasının güncelleme kaydındaki bilgiler şu şekilde:

  • Miras Sezonu 1 Aralık 2021’de başlıyor. Bize katılın ve geçmişin kalıntılarını keşfedin.
  • Yeni Eğitmen Başarıları kategorileri eklendi.
  • Pokemon Go’nun iOS 12 desteği yakında sona erecek. Apple cihaz sahibi antrenörlere iOS sürümlerini yükseltmelerini öneriyoruz.
  • Yaşam kalitesini artıracak iyileştirmeler yapıldı.

İLGİLİ HABERLER