Eğlence

Pokemon Go iOS 11’den eski iOS sürümlerini desteklemeyecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pokemon go ios 11Pokemon Go’nun yapımcısı Niantic, iOS 11 güncellemesini almayan iPhone modellerine yönelik desteğin sonlandırılacağını açıkladı. iPhone 5c ve iPhone 5 gibi telefonların sahipleri, 28 Şubat’tan itibaren Pokemon Go oynamayacak. Pokemon Go iOS 11 güncellemesinin yüklenmediği iPhone’larda da çalışmayacak.

Telefonlarını iOS 11’e yükseltmeyen iPhone sahipleri, şubat ayının sonundan itibaren Pokemon Go hesaplarına erişemeyecek. Oyuncular oyundaki paralarını veya sanal çantalarındaki unsurları kullanamayacak.

Niantic’ten yapılan açıklamada, söz konusu kararın neden alındığı konusunda bilgi de verildi. Şirket, yapılan geliştirmeler nedeniyle Pokemon Go’nun eski işletim sistemlerinin kapasitesinin üstünde bir noktaya geldiğini belirtti.

Pokemon Go iOS 11 ile büyüyen artırılmış gerçeklik ateşini yakmıştı

Pokemon Go iOS 11 ile popülaritesi biraz daha artan artırılmış gerçeklik teknolojisinin ana akıma taşınmasına ciddi katkı sağlamıştı. Oyunu düzenli olarak güncelleyen Niantic, son olarak Pokemon Go’nun artırılmış gerçeklik özelliklerini biraz daha geliştirmişti.

İLGİLİ HABERLER