Eğlence

Pokemon Go hikaye görevleri ve günlük maceralarla yenileniyor

pokemon goPokemon Go yalın ve hikayesiz bir oyun olarak bilinse de, yakında yayınlanacak güncellemeyle bu durum değişecek gibi görünüyor. Konum tabanlı oyun için yayınlanacak yeni güncellemeyi duyuran yapımcı Niantic, oyuncuların karşısına “araştıra” adını taşıyan yeni bir konsept çıkaracak. Bu konsept kapsamında oyunculara hem günlük maceralar, hem de hikaye tabanlı görevler sunulacak.

“Saha araştırması” ile oyunculara pokestop’lar üzerinden çeşitli görevler verilecek. Bu görevlerde oyunculardan belli pokemon’ları yakalamaları veya savaşlara katılmaları istenecek. Saha araştırmasında görevler günlük bir yapı içinde oyunculara sunulacak. Oyuncular tamamladıkları görevler kapsamında her gün bir damga kazanacak. 7 damgaya ulaşıldığında oyun içinde armağanlar sunulacak.

Özel araştırmada ise oyuncular Profesör Willow’un talebi üzerine hikaye tabanlı bir göreve çıkacak. Oyuncular hedeflerini gerçekleştirdikçe karşılarına görev içinde yeni hedefler koyulacak. Hikaye oyuna eklenecek olan mitolojik Pokemon Mew’in ekseninde şekillenecek.

Pokemon Go için son büyük güncelleme, geçtiğimiz yılın aralık ayında yayınlanmıştı. Niantic söz konusu güncellemede oyunu gerçek dünyanın hava koşullarıyla bütünleştirmişti.Yeni güncelleme, hafta içinde oyuncularla buluşmaya başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER