Eğlence

Pokemon Go drone desteğiyle yorulmadan oynanabiliyor

pokemon go dronePokemon Go bir haftadır küresel çapta popüler kültürün en büyük gündem maddeleri arasına girmiş durumda. Dünyanın dört bir yanında çok sayıda kişi, Pokemon toplamak için kendisini yollara vurmuş durumda. Pokemon avcılığı sırasında birbirinden ilginç olaylar da yaşanabiliyor.

Pokemon Go, günlük yaşamında pek hareket etmeyen kişileri bile koltuklarından kaldırmayı başardı. Gizmodo’da yer alan habere göre, harekete alışık olmayan pek çok oyuncunun bacakları Pokemon kovalarken yara bere içinde kalmış durumda.

Pokemon Go drone yardımıyla da oynanabiliyor

Ancak konforundan ödün vermek istemeyen bir teknoloji meraklısı, koltuklarından kalkmadan Pokemon yakalamasını mümkün kılacak bir çözüm geliştirdi. Android telefonunu bir DJI drone’una bağlayan oyuncu, telefon ekranını da AirDroid isimli bir programla dizüstü bilgisayarına yansıttı.

is this cheating?

“Pokemon Go drone hilesi” olarak nitelenebilecek çözümü geliştiren hyperion995 rumuzlu Reddit kullanıcısı, yöntemine ait bazı fotoğrafları da paylaşmayı ihmal etmedi. hyperion995 önteminin hile olup olmadığı konusunda şüpheli gözükse de, kendisinin Pokemon Go dünyasının Roket Takımı’na girmeyi hak ettiği rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER