Teknoloji

PokeDates Pokemon Go oyuncuları için çöpçatanlık yapıyor

pokedates pokemon goPokemon Go’nun küresel çapta oluşturduğu büyük çılgınlığın Pokemon temalı başka girişimlere öncülük edeceği pek çok kişinin ortak beklentisiydi. Bu beklenti yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor. Çöpçatanlık servisi PokeDates Pokemon Go temalı farklı girişimlerin en ilginç örnekleri arasında yer alıyor.

Servis, diğer çöpçatanlık platformlarına benzer biçimde işliyor. PokeDates web sitesine kayıt yapılmasının ardından kullanıcılara bir partnerde neler aradıklarına dair bazı sorular yöneltiliyor. Ardından kullanıcılar ne zaman Pokemon aramak için uygun olduklarını gösteren bir takvimi dolduruyor.

PokeDates Pokemon Go oyuncularını eşleştirecek

PokeDates başvuruda bulunanları eşleştiriyor ve iki tarafı da aynı zamanda aynı mekana Pokemon Go oynamaları için yönlendiriyor. Bundan sonrası taraflar arasındaki elektriğe kalıyor.

PokeDates tamamen yeni bir girişim değil. Platform, Project Fixup isimli bir çöpçatanlık servisinin üzerine inşa edilmiş. 2012’de hayata geçen Fixup’ın temel satış noktası ise yapılan başvuruların algoritmalar değil insanlar tarafından incelenip eşleştirilmesi oluyor. Şirketten yapılan açıklamada, PokeDates için de aynı sürecin işleyeceği belirtildi.

İLGİLİ HABERLER