Eğlence

Podcast’ler uygulaması çok yakında yeni Apple TV’ye gelebilir

yeni-apple-tv-podcast-ler-031115

Apple’ın yurt dışıyla birlikte Türkiye’de de piyasaya sunduğu yeni Apple TV’de birçok Apple ürününün de yavaş yavaş eksikliğini tamamlaması bekleniyor. Bunların arasında Podcast’ler uygulaması da yer alıyor.

Henüz Podcast’ler uygulaması Apple TV’ye gelmedi, ancak yurt dışındaki bir Apple perakende mağazasında resmi Apple Podcast’ler uygulamasının yeni Apple TV kullanıcı arayüzünde sergilendiği görüldü.

Bir kaynak 9to5Mac sitesine Apple Store’da rastladığı tanıtım amaçlı video döngüsünü gönderdi. Podcast uygulaması şu andaki tvOS yüklü yeni Apple TV’lerde yer almıyor, ancak Apple Store’da gösterimi yapılan yeni Apple TV tanıtımlarında Podcast’ler uygulamasının ikonu açık şekilde görülüyor.

Podcast’ler, yeni Apple TV’de çalışan tvOS’te henüz bulunmayan birçok unsurdan bir tanesi. Bunun dışında Apple Music de yeni Apple TV’lerde deneyimi tam olarak yaşanamayan servisler arasında bulunuyor. Ancak yakın zamanda hem Podcast’ler hem de Apple Music servislerinin yeni Apple TV’ye gelmesi bekleniyor.

Apple bu servislerinin yeni Apple TV’ye ne zaman geleceğiyle ilgili henüz net bir açıklama yapmadı. Ancak Apple’ın kullanıcılarını fazla bekletmeyeceğini tahmin ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER