Manşetler

Teknoblog Podcast: Google’ın Türkiye’deki Android telefonlar için aldığı karar

google android

Uzun bir aranın ardından Teknoblog Podcast yeniden başlıyor. Bundan böyle her hafta sonu, geride kalan haftanın önemli olaylarını konuşacağız. Kendi gündemimizden de bahsedeceğiz ve samimi bir şekilde konuşacağız. Teknoblog Podcast sadece sesli olarak değil, görüntülü olarak da YouTube üzerinden yayınlanacak.

İlk programda Google’ın Türkiye’de satılacak yeni Android telefonlarıyla ilgili olarak aldığı kararı konuşuyoruz. Bu kararın geçmişi nedir, gelecekte neler olabilir, beklentilerimiz ne yönde? Bunları programda detaylı şekilde konuşuyoruz.

Aynı zamanda programın sonunda kendi gündemimize de değinmeden geçmiyoruz. Teknoblog olarak epey yoğun bir dönemdeyiz ve 2020 de yoğun bir şekilde başlıyor. Kısa vadeli planlarımızı da programda anlatıyoruz.

Teknoblog Podcast’in 21 Aralık 2019 tarihli bölümünü yukarıdaki video penceresinden izleyebilirsiniz. Aynı zamanda sadece sesli olarak dinlemek için aşağıdaki aracı kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Teknoblog Podcast Apple Podcast’ler, Spotify ve Google Podcasts gibi ortamlarda da bulunacak.

İLGİLİ HABERLER