Manşetler

Teknoblog Podcast: Coronavirus’ün etkileri, iPad’in 10 yılı, Huawei Mate 30 Pro Türkiye’de

coronavirus

Teknoblog Podcast’in 1 Şubat 2020 tarihli bölümünde Coronavirus’un teknoloji dünyasına etkilerini konuşuyoruz. Çin, teknoloji dünyasında önemli rolü bulunan ülkelerden bir tanesi. Üretim ve tedarik zincirinde önemli bir yer tutuyor. Aynı zamanda dünyanın en büyük pazarlarından bir tanesi. Bu nedenle Coronavirus etkileri daha fazla hissediliyor.

27 Ocak 2010 tarihinde duyurulan iPad’in 10 yılı geride kaldı. Geçen on yılda iPad tarafında neler değişti? İkinci on yılında iPad’i hangi mücadeleler bekliyor? Sonbaharda beklediğimiz yeni iPad Pro modellerinde yer alacakları, aynı zamanda Apple’ın önümüzdeki birkaç ay içinde çıkarmayı planladığı yeni ürünleri de konuşuyoruz. Öte yandan Apple’ın hafta içinde açıkladı, 2019’un son üç ayını kapsayan finans raporunun detaylarına da değiniyoruz.

Huawei Mate 30 Pro en sonunda Türkiye’ye geliyor. Google uygulamaları ve servislerinden yoksun şekilde piyasaya çıkacak olan Huawei Mate 30 Pro’ya kim ilgi gösterir sorusunun cevabını da arıyoruz. Bu arada Huawei’den Google konusunda gelen farklı seslere de değiniyoruz.

Samsung cephesinde ise bir yandan Galaxy S20 beklenirken bir yandan da yeni bir katlanabilir telefonun hazırlıkları yapılıyor. Son zamanlarda dedikoduları artan Galaxy Z Flip ile ilgili detaylara da podcast bülteninin sonunda değiniyoruz.

Teknoblog Podcast’i yukarıdaki video penceresi üzerinden izleyebileceğiniz gibi, aşağıdaki çalma aracını kullanarak da sadece sesiyle dinleyebilirsiniz.

Teknoblog Podcast’te bu hafta konuştuğumuz konularla ilgili haberler ve makaleler:

İLGİLİ HABERLER