Teknoloji

Poco X4 Pro özellikleri resmi tanıtımdan önce Amazon sayesinde ortaya çıktı

poco x4 pro

Poco, önümüzdeki hafta başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi 2022 kapsamında Poco X4 Pro ve Poco M4 Pro 4G’yi sunacağını doğruladı. Ancak Poco’dan önce Amazon Fransa sayesinde, bu cihazlardan birinin hangi özelliklere sahip olacağı ortaya çıktı.

Amazon Fransa, teknik özellikleri ve görüntüleri gösteren kapsamlı bir Poco X4 Pro ürün sayfası yayınladı. Görüntülerde düz kenarlı bir telefon, arka kapağın sol tarafından sağ tarafına uzanan ve bu şekliyle Mi 11 Ultra’yı andıran bir arka kamera muhafazası ve ortaya yerleştirilmiş bir kamera deliği barındıran ekranı gösteriyor. Ayrıca ürün sayfası siyah, mavi ve sarı olmak üzere çeşitli renk seçeneklerini ortaya koyuyor.

Poco X4 Pro özelliklerine gelince, ürün sayfası bu telefonun özellikleri arasında Snapdragon 695 yonga setine, 6.67 inç 120Hz OLED ekrana ve 67W kablolu şarjlı 5.000mAh pile işaret ediyor. Ayrıca telefonun 108MP ana kamera, 8MP ultra geniş lens ve 2MP makro sensör ile donatılacağı söyleniyor.

Aslında tüm bu özellikler, karşımızda yeni bir tasarıma sahip olan Redmi Note 11 Pro modelinin olduğunu gösteriyor. Anlaşılan o ki, Snapdragon 860 serisi işlemci barındıran Poco X3 Pro’nun takipçisi bir cihazı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Aslında, Poco X3 Pro’nun işlemci gücü ve pil boyutundan başka öne çıkan pek bir şeyi yoktu, oysa X4 Pro kağıt üzerinde çok yönlü ve daha iyi bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

Poco X4 Pro için 350 avroluk bir fiyat veriliyor. Ancak resmi tanıtımı yapılıncaya kadar bu fiyat bilgisine şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER