Teknoloji

Poco X4 GT için resmi duyuru zamanı yaklaşıyor

poco x4 pro 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi’nin çatısı altındaki markalardan biri olan Poco X4 GT modelini yakında gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Tayland’da NBTC tarafından onaylanan telefon, şubat ayında tanıtılan Poco X4 Pro 5G ile aynı ailenin üyesi olacak.

X4 GT, NBTC’nin kayıtlarında 22041216G model numarasıyla boy gösterdi. Bu kayıtta telefonun teknik özellikleriyle ilgili detayları görmek ise mümkün olmuyor.

Ancak bu durum telefonun özelliklerine dair hiçbir bilgi olmadığı anlamına gelmiyor. Sızıntılara göre, X4 GT geçtiğimiz ay Çin’de tanıtılan Redmi Note 11T Pro modelinin yeniden adlandırılmış versiyonu olacak. Söz konusu cihazda Dimensity 8100 işlemci, 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ 144 Hz LCD ekran, 64 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ön kamera, 5080 mAh pil ve 67W kablolu şarj gibi özellikler yer alıyor.

poco x4 gtRedmi Note 11T Pro kutusundan Android 12 ve MIUI 13 kullanıcı arayüzüyle çıkıyor. RAM seçenekleri 8 GB’a, depolama alanı seçenekleri ise 256 GB’a kadar uzanıyor. Stereo hoparlör ve kenara yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı da telefonda mevcut.

Redmi Note 11T Pro

Poco X4 GT hakkındaki detaylara önümüzdeki dönemde yenilerin eklenmesi veya telefonun fazla zaman geçmeden resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER