Fırsatlar

12 GB RAM ve 512 GB kapasiteli Poco M6 Pro’da dikkat çeken indirim

poco m6 pro

Poco M6 Pro bu yılın hemen başında Türkiye’de satışa çıkmıştı. Ve kısa bir süre sonra Amazon.com.tr’de dikkat çeken bir indirimle karşımıza çıkıyor. 12 GB RAM ve 512 GB kapasiteli Android telefonu, yüzde 11 oranında indirimle 12.499 TL’ye satın alabilirsiniz.

Poco M6 Pro özellikleri

Xiaomi üretimi Poco M6 Pro, 179 gram ağırlığında ve 8mm kalınlığa sahip şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Şık ve pratik bir kullanım sunan Poco M6 Pro, Xiaomi’nin orta segmentteki iddialı ürünlerinden bir tanesi oluyor.

Bu Android telefon, uygun fiyata güçlü performans ile donatılmış bir telefon arayışında olan kullanıcılar için ideal bir seçenek olarak nitelendirilebilir. 6.67 inç boyutundaki AMOLED ekranı, 1080×2400 piksel çözünürlüğe ve 1300 nit parlaklık değerine sahip. Corning Gorilla Glass 5 koruması altındaki bu ekran, hem dayanıklılık hem de görsel bir şölen sunuyor. Yoğun güneş ışığında bile net bir görüntüleme deneyimi yaşatırken, kullanıcıların içerik tüketimini bir üst düzeye taşıyor.

Telefonun kalbinde Mediatek Helio G99 Ultra çipset bulunuyor ve bu fırsata konu olan üründe 12 GB RAM var. Akıcı bir performans ve hızlı oyun deneyimi sunan cihaz, ayrıca yüksek ekran yenileme hızı ile donatılmış durumda. 512GB depolama seçeneğiyle gelen M6 Pro, genişletilebilir hafıza desteğiyle de dosyalarınıza geniş bir alan sağlıyor. Android 13 ve Xiaomi’nin kullanıcı dostu arayüzü MIUI 14 ile gelen telefon, planlanan Android 14 güncellemesi ile gelecek daha birçok yeniliğe hazır.

Fotoğrafçılık deneyimi konusunda da iddialı olan bu Android telefonu, OIS destekli 64MP ana kamera, geniş açı ve makro çekimler için ek lensler ile donatıldı. Mobil video kaydında 1080p çözünürlük ve stabilizasyon özelliği ile kullanıcıların anılarını kaliteli bir şekilde kaydetmelerini sağlıyor. 16 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera ise net selfie fotoğraflar ve video görüşmeleri için ideal.

Gün boyu sürecek enerjiyi garanti eden Xiaomi, Poco M6 Pro’da 5000mAh kapasiteli pili yerleştirmiş. Ayrıca, 67W hızlı şarj desteği sayesinde cihazın şarj süresini minimize ederek tempolu yaşam tarzınıza ayak uydurmayı başarıyor. Çeşitli kablosuz bağlantı seçenekleri, NFC ve kızılötesi port gibi özellikleri bulunan Poco M6 Pro, FM radyo ve USB Type-C portu gibi özellikler ile kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor.

Poco M6 Pro’nun dikkat çeken diğer bir yönü de dayanıklılık ve güvenlik özellikleri. Toz ve su sıçramalarına dayanıklı olan telefon, ekran altı optik parmak izi okuyucu, ivmeölçer ve jiroskop gibi sensörlerle korunuyor. Siyah, mavi ve mor gibi renk seçenekleri ile şıklık ve fonksiyonellik arayanlar için ideal bir tercih olan Xiaomi Poco M6 Pro, kullanıcıların beklentilerine cevap veren bir akıllı telefon olarak öne çıkıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER