Teknoloji

Poco M6 Pro’nun resmi görselleri tanıtımdan önce sızdırıldı

poco m6 pro

Poco M6 Pro, 5 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma kısa bir süre kala, telefonu yeşil ve siyah renk seçenekleriyle gösteren ve resmi olduğu tahmin edilen görseller sızdı. M6 Pro, tahmin edilebileceği gibi, Redmi 12 5G’ye benzer bir cihaz olacak. 6.8 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz LCD ekran ve Snapdragon 4 Gen 2 işlemci iki telefonun ortak özellikleri arasında sayılıyor.

Yeni sızıntılara bakıldığında M6 Pro’nun arka panelinin üst kısmına eklenen dekoratif siyah bölüm sayesinde Redmi 12 5G’den görsel açıdan ayrılabileceği görülüyor. M6 Pro’da ana kamera görevini 50 megapiksel sensörün üstlenmesi ve 2 megapiksel makro kameranın da sistemi tamamlaması bekleniyor.

M6 Pro’da 3.5 mm kulaklık jakı ve kızılötesi sensörünün telefonun üst kenarına yerleştirdiği de sızan görsellerin gösterdiği arasında bulunuyor. Alt kenarda ise hoparlör ızgarası, USB-C girişi ve mikrofon yer alıyor.

Poco M6 Pro ne zaman çıkacak? Fiyatı ne olacak?

Xiaomi’nin Poco M6 Pro’yu ne zaman çıkaracağı henüz belirsizliğini koruyor. Çıkış tarihini ve telefonun fiyat etiketinde yazacak meblağı öğrenmek için 5 Ağustos’u beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER