Teknoloji

Poco M3 Pro 5G 48 megapiksel kamerayla gelecek

poco m3 pro 5g

Poco M3 Pro 5G 19 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, Poco da resmi paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Akıllı telefonun arka panelinin kısmen göründüğü bir görsel paylaşan Poco, daha önce internete sızan görselleri üstü kapalı da olsa doğruluyor.

Standart Poco M3’te arka panelin geneline yayılan kamera adasının sol üst köşeye taşındığı görülüyor. Buna ek olarak, panelin diğer kısımlarından farklı bir kaplamanın tercih edilmesi de arka panelin biraz daha fark edilmesini sağlıyor. Bu durumda kamera adasındaki büyük Poco yazısının da etkili olduğu söylenebilir.

Kamera adasına yakından bakıldığında ana kameranın çözünürlüğünün 48 megapiksel olduğu da fark ediliyor. Standart Poco M3 de 48 megapiksel ana kameraya sahip. Diğer iki kamera sensörünün çözünürlükleri henüz bilinmiyor. Kamera adasındaki ekstra donanımın lazer otomatik odaklama sistemi için yerleştirilmiş olması muhtemel olsa da, henüz bu konuda net bir bilgi bulunmuyor.

Poco M3 Pro 5G’nin kasasının kalınlığının 8.92 mm. olduğu da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Telefon tartıda 190 gram çekiyor.

Poco M3 Pro 5G, 6.5 inç büyüklüğünde 90 Hz bir ekranla gelecek. Bu ekran Full HD+ çözünürlük sunacak. 5000 mAh pilin 18W şarj desteğine sahip olduğu ve telefonun kalbinde MediaTek Dimensity 700 işlemcinin bulunduğu da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER