Teknoloji

Poco M2 Pro yüksek pil kapasitesi ve uygun fiyatla tanıtıldı

Poco M2 Pro yüksek pil kapasitesi ve uygun fiyatla tanıtıldı

Xiaomi’nin bağımsız bir marka hâline getirdiği Poco, en yeni akıllı telefonu Poco M2 Pro’yu tanıttı. Böylelikle Poco F1 ile birlikte başlangıcı yapılan düşük fiyatlara yüksek seviyede teknik özellikler felsefesinin biraz daha ötesine gidilmiş oluyor. X2 gibi, Poco M2 Pro modeli de orta segment telefon niteliklerini taşıyor. Aslına bakarsanız, Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde Türkiye’de de satışa sunduğu Redmi Note 9 Pro modelinin Hindistan pazarına özel bir versiyonu olarak nitelendiriliyor.

M2 Pro’nun teknik özelliklerine baktığımızda, bunun amiral gemisi telefonun gerisinde kalan bir model olduğunu söyleyebiliriz. Ancak pil ömrüne önem verenlerin dikkatini çekecek nitelikleri bünyesinde barındırıyor. 5000 mAh kapasiteli pilin yanında kutudan da 33W hızlı şarj adaptörü çıkıyor. Poco, sadece yarım saatte yüzde 50’lik bir dilimin şarj olabileceğini belirtiyor. Qualcomm Snapdragon 720G işlemciyle birleştirildiğinde, bu pil kapasitesinin bir günün ötesinde bir çalışma ömrü sunacağını söyleyebiliriz.

Poco M2 Pro yüksek pil kapasitesi ve uygun fiyatla tanıtıldı

Poco M2 Pro, 6.67 inç 1080p LCD ekran barındırıyor. Ekran deliğinde ise 16 megapiksel selfie kamera bulunuyor. Kenarda ise parmak izi sensörünün entegre edildiği güç butonu mevcut. Arkada ise dört tane kamera görüyoruz. 48 megapiksel ana kameranın yanında 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro lens ve 2 megapiksel derinlik sensörü bulunuyor.

Android telefonun yeşil, siyah ve mavi renk seçeneği bulunuyor. 4 GB veya 6 GB RAM ve 64 GB ya da 128 GB depolama alanı seçenekleri mevcut. Ayrıca microSD kart yuvasının da bulunduğunu görüyoruz.

Poco M2 Pro Hindistan’da satışa çıkacak. 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızalı modelin fiyatı 13999 rupi (1282 TL) olarak belirlendi. 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafızalı model ise 14999 rupi (1374 TL) karşılığında satılacak. 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı model de 16999 rupi (1557 TL) fiyat etiketiyle satılacak. Telefonun 14 Temmuz tarihinde Flipkart mağazasında satışa sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER