Teknoloji

Poco M2 Pro benchmark testinden geçti, özellikleri görüldü

poco m2 pro

Poco M2 Pro, 7 Temmuz’da düzenlenecek etkinlikte resmen tanıtılacak. Tanıtım etkinliği için duyurunun yapılmasının hemen ardından akıllı telefonun Geekbench’teki benchmark testinin sonuçları ortaya çıktı.

Benchmark testinin sonuç sayfasında telefonun ismi açık biçimde görülüyor. Android 10 işletim sistemine sahip akıllı telefonun Qualcomm imzalı bir işlemciyle geleceği daha önceden biliniyordu. Benchmark testi bu işlemcinin Snapdragon 720 olduğunu gözler önüne seriyor.

Poco’nun yeni akıllı telefonunun Redmi Note 9’un farklı isimlendirilmiş bir versiyonu olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla telefonda Snapdragon 720G işlemci, 6.67 inç Full HD LCD+ ekran, kenara yerleştirilmiş parmak izi tarayıcı ve 5020 mAh pil gibi özelliklerin bulunması sürpriz olmayacaktır. Benchmark testi sonuçları ise telefonda 6 GB RAM’in bulunduğu bilgisini veriyor.

Poco tarafından yapılan bir paylaşım ise telefonun hızlı şarj kapasitesini ortaya koyuyor. Akıllı telefonun 33W hızlı şarj desteğine sahip olduğu Poco tarafından Twitter’da yapılan bir paylaşımla açıklandı.

Poco M2 Pro ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacak. Telefonun diğer ülkelerdeki satış takvimi belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER