Teknoloji

Xiaomi, Poco F6 Pro ve Redmi K70’in aynı cihaz olduğunu doğruladı

redmi k70 pro redmi k70 ultra

Poco F6 Pro, Xiaomi‘nin üstünde çalıştığı telefonlar arasında yer alıyor. Akılı telefon henüz resmiyet kazanmasa da, Xiaomi tarafından varlığı yanlışlıkla doğrulanmış gibi görünüyor.

Xiaomi’nin doğrulamasında dikkat çeken nokta telefonun kod adı oluyor. Vermeer kod adının şirketi yakından takip edenler için kulağa tanıdık geldiği söylenebilir. Xiaomi aynı ismi Redmi K70’te de kullanmıştı. Bu da Poco F6 Pro’nun Redmi K70 ile aynı cihaz olduğu anlamına geliyor.

Dolaysıyla Poco F6 Pro’nun özellikleri hakkında bir şeyler söylemek çok daha kolay hâle geliyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci bulunurken, ihtiyaç duyulan enerjiyi de 5000 mAh kapasiteli pil sağlıyor.

poco f6 pro

Daha önce Poco X6 Pro’nun da farklı bir Redmi K70E versiyonu olarak karşımıza çıktığını görmüştük. Ancak bu iki telefon arasında pil kapasitesi ve şarj hızı konularında fark vardı. X6 Pro daha düşük kapasiteli bir pil ve 67W şarj hızıyla gelmişti.

Poco F6 Pro başka hangi özellikleri sunacak?

Redmi K70’in uluslararası versiyonu olan Poco F6 Pro’da 6.67 inç büyüklüğünde OLED ekran bulunuyor. QHD+ çözünürlük, 50 megapiksel ana kamera ve 120W şarj desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER