Teknoloji

Poco F6 için Snapdragon 8s Gen 3 doğrulaması geldi

poco f6

Poco F6, 23 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, telefonla ilgili paylaşımlar da devam ediyor. Hindistan’da düzenlenen bir etkinlikte Poco F6’nın kalbinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemcinin olacağı doğrulandı.

Poco F6’da ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği şimdiden biliniyor. Bu kamerada optik görüntü sabitleme özelliği de mevcut. Telefonun tasarımı itibarıyla nisan ayında Çin’de tanıtılan Redmi Turbo 3’le aynı olacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

Akıllı telefonda 6.67 inç büyüklüğünde OLED ekran bulunuyor. 1220p çözünürlüklü ekranın yenileme hızı ise 120 Hz. 50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 90W şarj destekli 5000 mAh pil veriyor.

poco f6

Poco F6 için hangi RAM ve depolama seçenekleri sunulacak?

Redmi Turbo 3 için kullanıcılar 12 veya 16 GB LPDDR5X RAM ile 256 GB, 512 GB ve 1 TB UFS 4.0 depolama alanı seçenekleri içinden tercihte bulunabiliyor. Poco F6’nın aynı konfigürasyon seçeneklerini sunup sunmayacağı belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER