Teknoloji

Poco F4 Snapdragon 870 ile performans testinden geçti

poco f3 gt f4

Xiaomi’nin yeni telefonu, Poco F4 kısa süre önce ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde görülmüştü. Telefon şimdi de Geekbench’in performans testinden geçti. Test sonuçları, Poco F4’ün belli başlı teknik özelliklerini gözler önüne seriyor.

Sonuç sayfası, Poco F4’ün bir süre önce Çin’de tanıtılan Redmi K40S’in yeniden isimlendirilmiş versiyonu olacağı iddiasını destekliyor. Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 870 işlemci taşıması ve Xiaomi’nin telefonlarını farklı pazarlarda farklı isimlerle piyasaya sürmesi bu beklentiyi kuvvetlendiriyor.

Sonuç sayfasına göre, telefonda Snapdragon 870 işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 12 yüklü şekilde çıkacağı da sonuç sayfasında görülüyor. Telefonun tek çekirdek ve çoklu çekirdek puanları, Snapdragon 870 işlemcili telefonların puanlarıyla örtüşüyor.

poco f4Poco F4 hakkında bilinenlerin artması, telefonun resmiyet kazanmasının çok uzak olmadığını düşündürüyor. Xiaomi’den yakında telefonun tanıtımı için bir duyuru gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER