Teknoloji

Redmi K30 Pro bazı ülkelerde Poco markasıyla satılacak

redmi k30 pro ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi‘nin Redmi K30 Pro‘yu Hindistan’a Poco markası altında götürebileceğine dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Bu haberlerin ortaya çıkmasından bir süre sonra Poco Hindistan Genel Müdürü Chandolu Manmohan bir açıklama yapmış ve K30 Pro’yu Hindistan’a Poco F2 veya X2 Pro adıyla getirme gibi bir planının olmadığını belirtmişti.

Ancak internete sızan yeni bir Google Play kaydı, Manmohan’ın açıklamasından farklı bir durumu işaret ediyor. Bu kayıtta Poco F2 Pro‘nun Redmi K30 Pro’yla aynı kod ismini (Imi) paylaştığı görülüyor.

Söz konusu kayıt, Redmi K30 Pro’nun bazı ülkelerde Poco markası altında piyasaya çıkacağını gösteriyor. Bu ülkelerin hangilerin olacağı ise şu an için bilinmiyor.

poco f2 pro

Aynı kayıtta Redmi K30 Pro Zoom’un “Imiinpro” kod adını taşıdığı da görülüyor. Ancak bu telefonun Hindistan dışındaki bir ülkede “Poco” markasının altında piyasaya çıkma ihtimalinin oldukça düşük olduğu belirtiliyor.

Poco F2 Pro konusunda Xiaomi’nin ve artık bağımsız bir marka olan Poco’nun nasıl bir politika uygulayacağı merak ediliyor. Chandolu Manmohan daha önce yaptığı bir açıklamada Poco’nun yeni telefonunun Pocophone F1’e kıyasla daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olacağını belirtmiş, ancak başka detay vermemişti.

İLGİLİ HABERLER