Teknoloji

Poco F2 Pro için beklenen duyuru yakında gelebilir

poco f2 pro

Poco’nun F1’den daha yüksek bir fiyata sahip olacağı ve Avrupa’da pek çok ülkede piyasaya sürüleceği söylenen yeni amiral gemisine dair haberler, bir süre önce gündeme gelmişti. Poco F2 Pro adını taşıması beklenen bu telefon, şimdi de çevrimiçi alışveriş sitesi GearBest’in kayıtlarında görüldü. Sızıntı telefonun Redmi K30 Pro ile olan benzerliklerini doğrularken, uygun fiyat beklentisini de güçlendiriyor. Bu telefonun bazı ülkelerde Poco markasıyla satılacağı da daha önce ortaya çıkmıştı.

Kayıtlarda telefonun gerçek fotoğraflarını veya teknik özelliklerini görmek mümkün olmuyor. Sadece Poco F2 Pro’nun Redmi K30 Pro’nun yeniden isimlendirilmiş bir versiyonu olacağına yönelik işaretler göze çarpıyor.

GearBest’teki görsellerde Poco F2 Pro’nun, tıpkı Redmi K30 Pro gibi, yuvarlak bir kamera sistemi tasarımına ve gerçek bir “tam ekrana” sahip olacağı anlaşılıyor. Bunlara ek olarak, güçlü işlemci ve uygun fiyat da vurgu yapılan noktalar arasında bulunuyor.

Poco F2 Pro’nun 6 GB RAM/128 GB dahili depolama alanı ve 8 GB RAM/256 GB dahili depolama alanı seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Telefonun muhtemel renk seçenekleri ise mor, gri, mavi ve beyaz olarak sıralanıyor.

Poco F2 Pro hakkında önümüzdeki haftalarda yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor. Telefonun ise haziran ayı sona ermeden önce resmiyet kazanmasına kesin gözüyle bakılırken, beklenen duyurunun kısa süre içinde gelmesi öngörülüyor. Poco cephesinden şimdilik bir doğrulama gelmese de, şirket geri dönüşün işaretlerini vermeye başlamış durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER