Teknoloji

Poco C31 özellikleri için tanıtım öncesinde doğrulama geldi

poco c31

Poco C31 adını taşıyan uygun fiyatlı yeni telefonunu 30 Eylül’de Hindistan’da tanıtacak. C31’e dair tüm detayları vermeyen şirket, tanıtım öncesinde heyecanı artırmak için bazı bilgiler paylaştı.

Öncelikle Poco C31’in kalbinde MediaTek’in Helio G35 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM’in eşlik ettiği belirtilirken, bellek kapasitesi için başka seçeneklerin sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

Poco C31’de damla çentikli bir ekran mevcut. Arka panelde ise çift tonlu bir tasarım kullanıcıları bekliyor. Poco’dan verilen bilgiye göre, telefonda biyometrik doğrulama için yüz tanıma özelliği ve parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Poco’nun paylaşımı, parmak izi tarayıcısının arka panele yerleştirildiğini düşündürüyor.

Poco’dan verilen bilgiye göre, C31 güçlendirilmiş köşelere sahip. Telefonun pili ise yüzde 25 daha uzun bir yaşam süresi ve 1000 şarj döngüsü sunacak. Şirket, pilin 2,5 yıl sonra bile iyi bir performans sergileyeceğini belirtti.

Poco C31 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak yarın gerçekleştirilecek tanıtımla birlikte telefona dair tüm detayları öğrenmek mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER