Teknoloji

Poco C3 kamera sisteminin detayları belli oldu

poco c3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Poco C3, 6 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma kısa bir süre kalmışken, akıllı telefona dair bazı detaylar Poco tarafından paylaşılıyor. Xiaomi’nin alt markası, yeni telefonunun kamera sisteminin detaylarını şimdiden açıkladı.

Poco C3’ün arkasında üçlü bir kamera sistemi bulunacak. Kare bir modüle yerleştirilen bu sistemde ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü kamera üstlenecek. Derinlik sensörü ve makro kamera da sistemi tamamlayacak.

Telefonda kameraların hemen altında Poco logosu yer alıyor. Paylaşılan görsele bakıldığında C3’ün arkasında çift tonlu bir tasarımın tercih edildiği de göze çarpıyor.

Poco C3’ün tüm özellikleri henüz açıklanmış değil. Ancak akıllı telefonun Redmi 9C’nin yeniden adlandırılmış bir versiyonu olacağı söyleniyor. Redmi 9C’de Helio G35 işlemci, 6.53 inç büyüklüğünde HD+ ekran ve micro USB girişi üzerinden doldurulan 5000 mAh pil gibi bileşenler bulunuyor.

Redmi 9C’de 5 megapiksel çözünürlüklü bir ön kamera mevcut. 13 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel makro ve derinlik sensörleri tamamlıyor. Ancak Poco C3 görselinde fark edilen çift tonlu arka panel tasarımının Redmi 9C’de tercih edilmediğini de belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER