Teknoloji

Pocket iOS uygulamasına AirPlay desteği ekledi

Popüler sonra okuma uygulamalarında olan Pocket iOS uygulamasını güncelleyerek AirPlay entegrasyonu ekledi. Böylelikle kullanıcılar kaydettikleri makaleler içinde yer alan veya doğrudan sakladıkları videoları yakınlarında bulunan Apple TV’ye bağlı TV’lerde de oynatabilecek.

pocket-ios-uygulama-airplay-230114

Pocket çoğu kullanıcı tarafından web sayfalarını, makaleleri sonra görüntülemek veya okumak için kaydetmek amacıyla kullanılıyordur. Ancak bu servisten sevdiği videoları kayıt altına almak için faydalananlar da bulunuyor. Şirketin yayınladığı blog yazısına göre her hafta 2 milyondan fazla video uygulamaya kaydediliyor.

Gelen güncelleme videoları harici ekranlarda izlemek açısından pratiklik getiriyor. Pocket’ın yazdığına göre, Pocket uygulamasında çıksanız bile video oynamaya devam edecek. Bu da e-postalarını, Twitter hesabını kontrol etmek veya mobil cihaz ekranını kapatıp arkasına yaslanarak TV’deki videoyu izlemek isteyenler için mükemmel olacak.

Pocket’ın güncellenmiş iOS uygulamasını App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulama içinde AirPlay’den yararlanmak için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Pocket içinde kaydedilmiş herhangi bir videoyu oynatırken AirPlay ikonu göreceksiniz. Ona dokunun ve oynatılacak cihaz olarak, iOS cihazınızla aynı ağ içinde olan Apple TV’yi seçin.

İlgili >> Pocket, iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER