Teknoloji

Pocket iOS uygulaması, kullanıcı deneyimini zenginleştiren yeniliklerle güncelleniyor

pocket

Mozilla’nın sahibi olduğu ve kullanıcıların çevrimiçi içerikleri kaydetmelerini ve daha sonra okumalarını sağlayan popüler okuyucu uygulaması Pocket, iOS uygulamasının yeniden tasarlanmış versiyonunu kullanıma sundu. Yenilenen uygulama, kullanıcıların Pocket’taki tüm içeriğe, kaydedilmiş içerikten sevdikleri makalelere kadar erişim sağlayan yeni bir Ana Sayfa sekmesine odaklanıyor.

Ana Sayfa sekmesi, kullanıcıların Pocket’ta gezinmeye başlamaları için bir başlangıç noktası olarak tasarlandı. Bu sekme, “son kaydedilenler”, “editörlerin seçtikleri” ve 10 dakika veya daha kısa sürede okuyabileceğiniz hikayeler gibi bölümleri içeriyor. Bu, kullanıcıların ilgi alanlarına ve okuma alışkanlıklarına göre kişiselleştirilmiş bir içerik akışı sağlıyor.

Önerilen bir makaleyi hemen okumak istemeyen kullanıcılar, onu kaydedilmiş içerik listelerine eklemek için bir kaydet düğmesine basabilirler. Bu, kullanıcıların ilgi çekici içerikleri daha sonra okumak üzere hızlı ve kolay bir şekilde kaydetmelerini sağlar.

Ayrıca Pocket, kullanıcıların kaydedilmiş makaleleri, videoları ve web sitelerini tek bir yerde toplayan özel listeler oluşturmasına olanak sağlayan yeni bir özellik olan Pocket Listeleri’ni tanıtıyor. Bu özellik, kullanıcıların belirli bir konu veya ilgi alanı etrafında içerik toplamalarını ve düzenlemelerini sağlar. Listeler özelliği, araştırma projeleri için veya yeni bir hobiye dalmış olanlar için yararlı olabilir.

Listeler özelliği, ilk olarak ABD’deki kullanıcılar için web üzerinde kullanıma sunuluyor ve bu yılın ilerleyen zamanlarında listelerinizi yayınlamanıza ve paylaşmanıza olanak sağlayacak. Özellik, bu yaz dünya çapında olarak kullanıma sunulacak ve gelecekte mobil platformlara gelecek.

İLGİLİ HABERLER