ManşetlerTanıtıcı Yazı

PlusClouds Bulut DNS ile web siteleriniz şimdi daha hızlı açılacak

plusclouds-bulut-dns-050216

PlusClouds yeni Bulut DNS servisi ile web sitelerine çok ciddi hız kazandırıyor. Hızlı hizmet verebilmek artık günümüzün olmazsa olmazları arasında. İnternette yapılan bir araştırmaya göre şirket sitelerinin %96’sı hosting hizmeti aldığı firmanın kalitesiyle sınırlı kalmak zorunda. Bu sebepten web siteleri olması gerekenden çok daha yavaş çalışabiliyor. Türkiye’de Bulut Bilişim teknolojileri sektöründe Ar-Ge yapan PlusClouds, web sitelerinin can damarı olan bir teknolojinin çok yüksek hızlarda çalışmasını sağlayarak ciddi bir başarıya imza attı.

Bu teknolojiyi geliştiren ekibin başında bulunan PlusClouds CTO’su Semih Turna’nın anlatımıyla: “Tarayıcınıza plusclouds.com gibi bir adres girdiğiniz anda tarayıcınız ilgili alan adının IP adresini çözümler, hangi sunucuya ait olduğuna ulaşır ve sunucudan yayın yapılan içeriği ekranınıza getirir. Eğer bu sunucu yeterince hızlı veya performansı yüksek değilse web sitesinin açılma hızı oldukça yavaşlar.

Geliştirdiğimiz bu teknoloji sayesinde ziyaretçilerinizin coğrafi anlamda bulunduğu konumu tespit ederek onlara en yakın olan DNS servisine yönlendirir. Dolayısıyla web sitesinin üzerinden de bu yükü alır. Bu andan itibaren sistem size en yakın noktadan bu hizmeti vermeye başlayacağından web sitenizin açılma hızı en az %200 artar.”

Bu servisi kullanmak için mevcut hizmet aldığınız firmayı değiştirmek zorunda değilsiniz. Bulut DNS ile web sitenizi hızlandırmak için PlusCloudsa üye olarak başlayabilirsiniz.

(Bu metin PlusClouds tarafından hazırlanmış bir tanıtım yazısıdır.)

İLGİLİ HABERLER