Teknoloji

Plug In Launcher Android uygulaması ile cihaza kabloyu bağlayın, uygulama otomatik olarak başlasın

Plug In Launcher adı verilen ücretsiz Android uygulaması bir işi çok iyi yapıyor. Cihaz şarja bağlandığında ya da cihaza bir çift kulaklık takıldığında daha önce seçmiş olduğunuz bir uygulamayı otomatik olarak başlatıyor.

Aslında telefonunuzun 3.5 mm’lik kulaklık jaı için farklı, USB portu için farklı uygulamaları eşleştirebilmeniz mümkün. Örneğin, telefona kulaklık bağladığınızda, müzik oynatıcısını otomatik olarak başlayacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Ya da gece yatmadan önce telefonu şarja bıraktığınızda, alarmlı saat uygulaması çalışmaya başlayabilir ve sizi her seferinde alarmı ayarlamak zahmetinden kurtarabilir.

Engadget’ın belirttiğine göre yaklaşık 5.7 MB’lık sistem belleği kullanan bu uygulama telefonu yeniden başlattığınızda bile otomatik olarak başlama yeteneğine sahip. Yine de, bu uygulama Locale ya da Nokia Situations gibi uygulamalarla karşılaştırıldığında kısıtlı yeteneklere sahip. Ancak hem ücretsiz hem de kullanışlı olduğunu düşünecek olursak, Android kullanıcılarının bu uygulamayı indirmelerinden zarar gelmez.

İlgili – Android Market

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER