Eğlence

Plex içerik yelpazesine web programlarını ekledi

plex web shows

Evinizde kendi Netflix’inizi oluşturmanıza olanak sağlayan, istediğiniz herhangi bir cihaza multimedya içeriklerinizi yayınlamaya izin veren Plex, Web Shows adı verilen özelliğini kullanıma sundu. Web Shows, YouTube ve Vimeo gibi sitelerde bulabileceğiniz içerikleri bir araya getiriyor.

Plex Web Shows bölümü içinde ASAPscience, Household Hacker, The Pet Collective, Epic Meal Time ve People are Awesome gibi bazı programlar yer alıyor. Pitchfork, Vanity Fair ve GQ gibi markaların içerikleri da sunulan web şovları arasında yer alıyor. Plex, zamanla daha fazla isteğe göre program sunacağını da vadediyor.

Plex’in hedefi; podcast’ler, filmler, canlı veya kaydedilmiş TV programları, müzikler, haberler, fotoğraflar, videolar, VR içerikleri gibi tüm multimedya dosyalarınız için tek bir arayüz ve deneyim oluşturmak. Şimdi web programları da bu yelpazeye dahil oluyor. Sıkı Plex kullanıcıları için, web şovlarının eklenmesi daha az uygulama kullanmak, daha az abonelik listesiyle ve bildirimle uğraşmak anlamına gelecektir. Plex, tüm multimedya deneyiminin merkezinde olacaktır.

Plex uygulaması içinden Web Show’larına abone olabilirsiniz. Yeni bölümler geldikçe uyarı alacaksınız. Aynı zamanda kaçırdığınız bölümlerin kaydını da tutabilirsiniz. Plex’in tavsiye motoru kişisel ilgi alanlarınıza uygun olarak web’den farklı programlar önerecektir.

Plex Web Shows şu anda beta aşamasında bulunuyor. Ancak bu servis ücretsiz, herhangi bir Plex aboneliği veya ev içinde bir Plex Medya sunucusunun çalışması gerekmiyor.

İLGİLİ HABERLER