Teknoloji

PlayStation’ın gelecek State of Play etkinliğinin günü ve saati belli oldu

sony state of play

Sony, gelecek PlayStation State of Play yayınının ne zaman gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu yayını 27 Ekim Çarşamba’yı 28 Ekim Perşembe’ye bağlayan gece Türkiye saatiyle 00.00’da, Twitch‘te veya YouTube‘da izleyebilirsiniz.

Bu, kısa bir yayın olacak ve yaklaşık 20 dakika sürecek. Ancak Sony’nin eylül ayındaki büyük ilgi gören internet yayınında gördüğümüz gibi, bu etkinlikte de birçok dikkat çekici detay ve içerik görebiliriz. Şirket, hangi oyunların öne çıkacağını söylemedi veya herhangi bir şeyin duyurulmayacağını söylemedi. Ancak etkinliğin PS4 ve PS5 için üçüncü taraf oyunlara odaklanacağını söyleyebiliriz.

Bazı iş ortaklarından gelen açıklamaların yanı sıra Sony, daha önce duyurulan oyunlar hakkında daha fazla bilgi vermeyi vadediyor. Bethesda ve Tango Gameworks’ün önümüzdeki baharda çıkması planlanan, daha önce çıkışı ertelenmiş olan Ghostwire: Tokyo için kesin bir çıkış tarihi bekliyoruz. Square Enix’in Forspoken‘ı için de aynı zaman dilimi verilmişti. Bu yüzden belki Sony, bu oyunun da tam olarak ne zaman geleceğini açıklayacaktır. Hatta önümüzdeki mart ayında çıkacak olan Grand Theft Auto V PS5 sürümü hakkında daha fazla bilgi edinebiliriz.

İLGİLİ HABERLER