Teknoloji

Sony PlayStation VR Doom VFR paketiyle maceraya dalmayı kolaylaştıracak

playstation vr doom vfrSony daha önce PlayStation VR için sunduğu Skyrim paketiyle oyuncuları etkilemeyi başarmıştı. Şirket, canavarları kılıçlar yerine büyük silahlarla öldürmeyi isteyenler için de PlayStation VR Doom VFR paketini hazırladı.

Doom VFR’ın geçtiğimiz yıl yayınlanan tam teşekküllü Doom ile aynı deneyimi sunmadığını en baştan belirtmek gerekiyor. Doom VFR, sanal gerçeklik popüler FPS oyunlarında ne kadar etkileyici olabileceğini anlatan bir yan hikayeyi anlatmaya odaklanıyor.

Oyunda henüz tam teşekküllü sanal gerçeklik desteği sunulmuyor. Yine de, canavarlarla boğuşulan Mars görevi oyunculara saatlerce sürecek bir eğlenceyi vadediyor. Deneyimin kısa olmasının etkisi, paketin fiyatına yansıyor. Skyrim paketini 450 dolar karşılığında satan Sony, Doom VFR paketini ise 400 dolar karşılığında oyunculara ulaştıracak.

PlayStation VR Doom VFR paketi 1 Aralık’ta satışa sunulacak

PlayStatioN VR Doom VFR paketine sahip olmak içinse biraz daha beklemek gerekiyor. Paket, Kuzey Amerika’da 1 Aralık’ta raflarda olacak. Ancak oyuncular Amazon ve Best Buy üzerinden paket için ön sipariş verebilecek. Oyuncular paketle birlikte PlayStation VR başlığına, PlayStation kamerasına, en yeni PSVR demo diskine ve Doom VFR’ın kendisine sahip olabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER