Eğlence

PlayStation Suite ile oyun keyfi Android’e taşınacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony E3 2011’de yeni cihazlarını ve oyunlarını tanıtmanın yanı sıra başka platformlara, özellikle Android’e açılımı konusunda da bazı detayları paylaştı. Şirketin yeni PlayStation Suite adını verdiği yeni platform Android cihazlarına PlayStation keyfini getirecek. Her ne kadar bu platformun detayları paylaşılmamış olsa da, gerçekler çok da saklı kalamıyor.

Sony bu yeni stratejisiyle hem gelirlerini arttırmayı planlıyor hem de PlayStation deneyimini daha fazla kullanıcıya yaşatarak onların bu platformla tanışmasını ve devamında da Sony’nin PlayStation cihazlarını tercih etmelerini sağlamayı amaçlıyor. Çift çekirdekli işlemci taşıyan Android cihazlarının sayısının giderek artıyor olması, PlayStation Suite’in sunacakları konusunda heyecanlanmamıza neden oluyor.

PlayStation Suite diğer cihaz ve platformları da etkileyecektir. Sony’nin Apple’ın App Store’una girmek istediği biliniyor. Sonrasında Nintendo’dan da Sony gibi benzer adımları atması bekleniyor. Yani, Wii ve DSi oyunlarını orta veya uzun vadede Android’de görmemiz mümkün olabilir.

Sony’nin PlayStation Suite ile ilgili olarak önümüzdeki haftalarda heyecan verici duyuruların yapılabileceği söyleniyor. Merakla bekliyoruz.

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER