Manşetler

Sony PlayStation dünyasına Pulse Elite ve Pulse Explore ile yüksek ses kalitesi

sony pulse explore

Sony, yeni PlayStation Portal taşınabilir oyun konsolunun fiyatını duyurmasının yanı sıra, birkaç ay önce ortaya çıkan PlayStation markalı kablosuz kulaklıkları hakkında da yeni detaylar paylaştı. Bu kulaklıklar resmi olarak “Pulse Explore” ve “Pulse Elite” olarak adlandırılıyor. Pulse Explore 199.99 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Elite ise 149.99 dolarlık fiyat etiketi taşıyacak. Ancak şirket, bunların ne zaman satışa sunulacakları veya ön siparişe açılacakları konusunda henüz detay vermiyor.

PlayStation Pulse Explore: Kalite ve düşük gecikme süresi

Pulse Explore, Xbox’un ses aksesuarlarından daha pahalı olmasına rağmen, Sony bu ürünü kayıpsız ses kalitesi ve düşük gecikme süresi kombinasyonu ile benzersiz bir teklif olarak konumlandırıyor.

sony playstation pulse elite

Her iki ürün de, “profesyonel ses mühendisleri için premium kulaklıklarda bulunan bir dinleme deneyimini sunan özel olarak tasarlanmış düz manyetik sürücüler kullanıyor” şeklinde tanıtıldı. Sony, bu teknolojiyi kitlesel tüketici pazarına sunan ilk şirketlerden biri olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtiyor.

PlayStation Link Teknolojisi

Bu yeni ses cihazları, Sony’nin PlayStation Link olarak adlandırdığı yeni bir teknoloji ile PS5 ve PlayStation Portal ile iletişim kuruyor. Link, Portal uzaktan oynatıcıya doğrudan yerleştirilmiş durumda, ancak PS5 için hala bir dongle’a ihtiyaç duyuluyor. PlayStation Link, düşük gecikme süresi, kayıpsız ses ve PlayStation Link destekli cihazlar arasında kolay geçiş sağlıyor.

Pulse Elite ve Pulse Explore, PlayStation Link destekli bir cihaza (PS5, PC, Mac veya PlayStation Portal) ve aynı anda Bluetooth destekli bir cihaza bağlanabilir. Örneğin, Pulse Explore, PlayStation Link kullanarak PS5’e (USB adaptörü aracılığıyla) bağlanabilir ve aynı anda Bluetooth üzerinden bir cep telefonuna da bağlanabilir. PS5’te oynarken, oyuncular anında bir çağrı yanıtlayabilir ve aynı Pulse Explore kulaklıkları üzerinden duyabilirler.

Bu 200 dolarlık fiyat etiketine sahip olan Pulse Explore kulaklıkların müzik için en azından düzgün bir ses çıkaracağı varsayılıyor. Ancak, müzik ana odak noktanızsa, Sony’nin WF-1000XM5 veya LinkBuds S gibi diğer ürünlerine yönelmek daha iyi olabilir. Bu kulaklıklar açıkça şirketin PlayStation müşterileri için tasarlandı.

Sony’nin PS5’teki 3D ses teknolojisi etkileyici. Kayıpsız ses ve düşük gecikme süresi ile bir araya getirildiğinde, bunun çok etkileyici bir deneyim sunması bekleniyor. Tabii ki, bu deneyim için yüksek bir maliyeti göze almak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER