Eğlence

Yakuza serisinden sekiz oyun PlayStation Plus’a geliyor

playstation plus yakuza

PlayStation Plus Yakuza serisinden sekiz oyunu bu yıl içinde aboneleriyle buluşturacak. Sony yenilediği çevrimiçi oyun servisinin katalogunu popüler üçüncü taraf oyunlarla genişletme konusundaki kararlılığını bu hamleyle bir kez daha gösteriyor.

İlk olarak 2 Ağustos’tan itibaren PlayStation Plus’ın tüm paketlerinde PS4 ve PS5 sahipleri Yakuza: Like a Dragon’ı oynayabilecek. Ağustos ayında baz Essential paketine eklenecek diğer oyunlar ise Tony Hawk’s ProSkater 1+2 (PS4 ve PS5) ve Little Nightmares (PS4) olacak.

Essential paketinde ilk etapta oynanabilecek tek Yakuza oyunu Like A Dragon olacak. Ağustos ayının ortaları itibarıyla Yakuza 0, Yakuza Kiwami ve Yakuza Kiwami 2 Extra ve Premium paketlere eklenecek. Bu yıl içinde Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered ve Yakuza 5 Remastered Premium pakette abonelerle buluşacak. Yakuza 6: The Song of Life da önümüzdeki aylarda Extra ve Premium paketlere gelecek.

Microsoft kendi oyunlarını çıkar çıkmaz Game Pass’e eklese de, Sony şimdilik böyle bir yaklaşım içinde değil. Yeni kullanıcılar kazanmak ve mevcutları tutmak için farklı yolları tercih eden şirket, üçüncü taraf oyunları da bu stratejide önemli bir yere koyuyor. PlayStation Plus Yakuza serisini keşfetmek veya oynamaya devam etmek için en kullanışlı seçeneklerden biri olacağa benziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER