EğlenceTeknoloji

PlayStation Plus Video Pass servisi için ilk işaret

playstation plus video pass

PlayStation Plus servisine abone olmak için yakında ekstra oyunlar ve multiplayer deneyiminin yanında bir sebep daha bulunabilir. VGC sitesinde çıkan habere göre, Sony internet sitesinde PlayStation Plus Video Pass servisinin logosunu ve tanımını kısa bir süre için paylaştı.

Söz konusu paylaşım daha sonra kaldırılsa da, bir yıllık deneme hizmeti boyunca Sony filmlerine erişimin mümkün olacağı görülüyor. Bu filmler arasında Bloodshot, Venom ve Zombieland: Double Tap gibi filmler bulunuyor. Sony’den şimdilik konuyla ilgili bir açıklama gelmiş değil.

Sony’nin zamanlamasının doğru olmadığını söylemek gerekiyor. Şirket, kısa süre önce 31 Ağustos itibarıyla PlayStation Store’da dizi ve film satmayı bırakacağını açıklamıştı. Video Pass, bu boşluğu doldurmak için uygun bir seçim gibi görünüyor. Sony’nin elinde kendisini başka anlaşmalara muhtaç etmeyecek geniş bir video katalogu bulunuyor. Şirketin bünyesindeki Funimation da kısa süre önce Crunchyroll isimli animasyon servisini satın almıştı.

PlayStation Plus Video Pass ile PlayStation Plus’ın genel değerinin biraz daha artacağı da söylenebilir. Servisin oyun imkanlarından tam anlamıyla yararlanmayanlar için ekstra içerikler de cazip görünebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER