EğlenceManşetler

Yeni PlayStation Plus paketlerinin Türkiye fiyatları belli oldu

playstation plus türkiye fiyatları
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony, PlayStation Plus servisinin yeni yapısının duyurusunu geçtiğimiz ayın sonunda yapmıştı. Şirket, farklı paketlerden oluşan bu yeni yapıyla Microsoft’un Xbox Game Pass servisiyle daha güçlü şekilde rekabet etmeyi amaçlamıştı. Yeni PlayStation Plus paketlerinin Türkiye fiyatları için de beklenen açıklama geldi.

En standart paket olan PlayStation Plus Essential’ın aylık abonelik bedeli 40 TL olarak belirlendi. Üç aylık abonelik için 100 TL, 12 aylık abonelik içinse 240 TL ödemek gerekecek. PlayStation Plus Essential çevrimiçi çok oyunculu modlar, her ay indirilebilecek iki PS4 ve bir PS5 oyunu, özel indirimler gibi temel özellikleri beraberinde getiriyor.

Bir üst paket olan PlayStation Plus Extra’nın aylık abonelik bedeli ise 60 TL. Üç aylık abonelik bedeli 165 TL, 12 aylık abonelik bedeli ise 400 TL. PlayStation Plus Extra, Essential’da sunulan özelliklere ek olarak yüzlerce indirilebilir PS4 ve PS5 oyununun yer aldığı Oyun Kataloğu’na erişebilecek.

En üst paket ise PlayStation Plus Deluxe adını taşıyor. Bu paketin aylık abonelik bedeli 70 TL, üç aylık abonelik bedeli 190 TL ve 12 aylık abonelik bedeli de 460 TL. PlayStation Plus Deluxe ile diğer iki pakette sunulanların yanı sıra oyun deneme sürümlerine sahip olmak ve Klasikler Kataloğu’ndaki geçtiğimiz yıllarda piyasaya çıkan kült oyunlara erişmek mümkün olacak.

Yeni PlayStation Plus paketleri için belirlenen Türkiye fiyatları, Sony’nin insanları üç veya 12 aylık abonelik seçeneklerini tercihe teşvik ettiğini gösteriyor. Bu paketlerin uzun vadede kullanıcılara ciddi tasarruf imkanı sağladığı görülüyor. PlayStation Plus deneyiminde yeni dönem 22 Haziran itibarıyla başlayacak.

İLGİLİ HABERLER