EğlenceManşetler

PlayStation Plus Temmuz 2023 oyunları açıklandı: Call of Duty, Alan Wake ve Endling Rüzgarı

playstation plus temmuz 2023 oyunları

Yazın sıcağında serinleten haber PlayStation Plus’tan geldi. PlayStation Plus Temmuz 2023 oyunları ile ilgili duyuru yapıldı ve temmuz ayında üyelere sunulacak oyunlar belli oldu: Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered ve Endling – Extinction is Forever. Bu oyunlar, PlayStation Plus üyelerine 4 Temmuz’dan itibaren yepyeni deneyimler yaşatacak.

Call of Duty: Black Ops Cold War sizi tarihle yüzleştiriyor

Call of Duty: Black Ops Cold War, Soğuk Savaş döneminin çalkantılı politik atmosferine girerek, sürükleyici bir deneyim sunuyor. Dünya üzerindeki güç dengesini sarsmayı hedefleyen bir gölge figürün peşinden gitmek üzere, elit bir operatör olarak, Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye ve Sovyet KGB karargahı gibi simgesel mekanlarda tarihi figürlerle yüzleşiyoruz. Hem klasik karakterler Woods, Mason ve Hudson, hem de tarihin akışını değiştirmeye çalışan yeni operatörlerle birlikte, dünya çapında bir komployu açığa çıkarıyoruz. Oyunun heyecanını, son teknoloji silah ve ekipmanların yer aldığı Multiplayer ve Zombies deneyimleriyle katlayın.

playstation plus temmuz 2023 oyunları

Alan Wake Remastered ile gizemli bir macera sizleri bekliyor

Alan Wake Remastered, Remedy Entertainment’ın ödüllü sinematik aksiyon oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonunda, Bright Falls adlı gizemli kasabaya geri dönüşümüzü sağlıyor. Kayıp eşi Alice’i arayan başarılı yazar Alan Wake’in yaşadıkları, oyunculara unutulmaz bir deneyim sunuyor. Alan Wake, karısının kayboluşundan sonra, kendisinin yazdığı korkunç bir hikayenin sayfalarını buluyor ve bu sayfaların gerçek olduğunu anladıkça, kendi aklını sorgulamaya başlıyor. Bu esrarengiz hikayede, yalnızca bir el feneri, bir tabanca ve akıl sağlığının kalan parçalarıyla karanlık güçlere meydan okuyor.

playstation plus temmuz 2023 oyunları

İlginizi çekebilir

Endling – Extinction is Forever ile doğanın son sesi olun

Endling – Extinction is Forever, Dünya’da kalan son tilki olarak, insanlığın doğaya verdiği zararı ilk elden görme fırsatı sunuyor. İnsan ırkının doğal çevreyi günden güne nasıl bozduğunu ve değerli kaynakları nasıl yok ettiğini gözler önüne seriyor. Bu 3D yan kaydırmalı macerada, yavrularınızı besleyin, büyütün ve onları hayatta kalmaları için yönlendirin. Gecenin karanlığını kullanarak yavrularınızı güvenli bir yere yönlendirin ve yeni bir yaşam alanı bulmak için stratejiler geliştirin.

playstation plus temmuz 2023 oyunları

PlayStation Plus Temmuz 2023 oyunları yukarıdaki gibi sıralanıyor. Bu arada, PlayStation Plus Haziran 2023 oyunları; NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 ve Trek to Yomi oyunlarına 3 Temmuz’a kadar ücretsiz olarak erişme fırsatını kaçırmayın.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER