Eğlence

PlayStation Plus’ın “Oynamak için Oy Ver” sistemi hayata geçiyor

ps-plus-oynamak-icin-oy-ver-120815

Sony, PlayStation Plus için hazırladığı “Oynamak için Oy Ver” sisteminin duyurusunu geçtiğimiz hafta yapmıştı. Şirket, söz konusu sistem çerçevesinde bazı PlayStation oyunlarını oylamaya çıkarmayı ve en yüksek oyu alan oyunu bir sonraki ayın “ücretsiz oyunlar” kadrosuna eklemeyi planlıyor. Sony, PlayStation Plus’ın katılımcılığı beraberinde getiren yeni sistemini 13 Ağustosta faaliyete geçirecek.

PlayStation Plus aboneleri, PlayStation 4 oyun konsolları üzerinden oylarını gönderebilecek. Oy vermek için kullanıcıların PlayStation Network’e giriş yapmaları, ardından da konsolun “Bildirimler” menüsüne ya da PlayStation Store’un PlayStation Plus bölümüne gitmeleri gerekiyor. Sony’nin “Oynamak için Oy Ver”in açılışı için aday gösterdiği oyunlar ise Armello, Grow Home ve Zombie Vikings oldu.

Kutu oyunlarından ilham almış unsurlar barındıran Armello’da; strateji ve RPG mekaniği, masalsı bir temayla buluşuyor.

Açık dünyada geçen bir macera oyunu olan Grow Home’da ise oyuncular garip bir gezegende robot formatında boy gösteriyor.

Dört kişiyle oynanan ve koordine çalışma gerektiren bir macera oyunu olan Zombie Vikings’de oyuncular garip ve eğlenceli bir hikaye çerçevesinde düşmanlarıyla savaşıyor.

Bu üç oyun arasından en çok oyu alan oyun, PlayStation Plus’ın eylüldeki altı ücretsiz oyunundan biri olacak. Diğer iki oyun ise PlayStation Plus abonelerine indirimli olarak satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER