Eğlence

PlayStation Plus 2018’i Deus Ex ve Batman Telltale Series ile karşılıyor

Sony PlayStation Plus Ocak 2021 ücretsiz oyunları

playstation plusSony, PlayStation Plus abonelerinin yeni yılını etkileyici bir paketle kutluyor. PS Plus ile her ay PlayStation sahiplerine etkileyici oyunları ücretsiz olarak sunan şirket, 2018’e Telltale imzalı Batman macerası ve en yeni Deus Ex oyunu ile merhaba diyor.

PlayStation 4 sahibi olan PS Plus aboneleri, yeni yılla birlikte Batman: The Telltale Series’in birinci sezonunu indirebilecek. 2016’nın ağustos ayında başlayan macera yine aynı yılın sonunda yayınlanan beşinci sezon ile sona ermişti. PlayStation 4 sahiplerine sunulan diğer oyun olan Deus Ex: Mankind Divided ise 2016’da yayınlanmıştı. Eidos Montreal tarafından hazırlanan oyun, 2011 çıkışlı Deus Ex: Human Revolution’ın devamı niteliğini taşıyor.

PlayStation 4 sahipleri, PS Plus’ta ocak ayında sunulacak PS Vita oyunlarına da erişebilecek. Sony’nin platformlar arası satın alma programı sayesinde Uncanny Valley ve Psycho-Pass: Mandatory Happiness, hem PS4 hem de PS Vita sahipleri tarafından oynanabilecek. PlayStation 3 sahipleri ise Sacred 3 ve The Book of Unwritten Tales 2’ye ekstra bir ücret ödemeden erişebilecek. Söz konusu 6 oyun, 2 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında PS Plus’ta olacak.

Sony ocak ayında PlayStation Plus abonelerine ekstra bir oyun daha sunacak

Sony, 2018’in ilk ayında PlayStation Plus abonelerine “bonus” olarak bir oyun daha sunacak. Bir dövüş oyunu olan Starblood Arena da 2 Ocak’ta oyuncularla buluşacak. Ancak bu oyunu oynayabilmek için PlayStation VR sanal gerçeklik başlığına sahip olmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER