EğlenceManşetler

PlayStation Plus Nisan 2023 oyunları duyuruldu

playstation plus nisan 2023 oyunları
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

PlayStation Plus Nisan 2023 oyunları ile bu ay da üyelerini heyecanlandırmaya devam ediyor. 4 Nisan Salı gününden itibaren 1 Mayıs Pazartesi gününe kadar, Meet Your Maker, Sackboy: A Big Adventure ve Tails of Iron oyunları üyelere ücretsiz sunulacak.

PlayStation Plus Nisan 2023 oyunları

Meet Your Maker | PS4, PS5

Oyuncuların her seviyeyi tasarladığı post-apokaliptik bir birinci şahıs yapılandırma ve yağma oyunu olan Meet Your Maker, tuzaklar ve korumalarla dolu sinsi Karakolları kurarak başlayın. Ardından, diğer oyuncuların yaratımlarını yağmalamak için hızlı tempolu dövüşlere hazırlanın ve doğru yüklemeyi (yakın dövüş, menzilli, defansif), avantajları ve tüketilebilirleri seçerek rakiplerinize üstünlük sağlayın. Yaratıcılığınızı bir arkadaşınızla birleştirin veya iki kişilik bir ekip olarak Karakolları yağmalamak için güçlerinizi birleştirin.

Sackboy: A Big Adventure | PS4, PS5

playstation plus nisan 2023 sackboy

Efsanevi PlayStation kahramanı Sackboy, büyük, eğlenceli ve çılgın bir 3D çok oyunculu platform macerasıyla nefes kesen aksiyona geri dönüyor. Tehlike ve risklerle dolu epik bir zaman yarışında tek başınıza ilerleyin veya yerel veya çevrimiçi parti oyununu, iki ila dört maceraperestten oluşan ekipler kurarak ve işbirliği yaparak kötü niyetli görevlerin üstesinden gelmeye çalışın. Bu arada kaçırılmaması gereken sadece işbirliğine dayalı seviyeleri de unutmayın.

Tails of Iron | PS4, PS5

playstation plus nisan 2023 tails of iron

Savaşlarla lanetlenmiş kasvetli bir diyarda geçen Tails of Iron, acımasızca zorlu dövüşlere sahip el çizimi bir RPG macerasıdır. Fare Tahtı’nın varisi Redgi olarak, acımasız Kurbağa Klanını ve vahşi liderleri Greenwart’ı kovarak parçalanmış Krallığınızı eski haline getirmelisiniz. Aldatıcı bir şekilde büyüleyici dünyayı keşfederken, maceranızda size yardımcı olmaya hazır benzersiz yoldaşlarla karşılaşacaksınız. İster yeni yemek tarifleri, ölümcül silah ve zırhlar dövmek için planlar, isterse zırhlı bir kara delici, zırhlı bir köstebek mobil olsun, alabileceğiniz tüm yardıma ihtiyacınız olacak.

Nisan ayında PlayStation Plus üyelerini, Meet Your Maker, Sackboy: A Big Adventure ve Tails of Iron gibi oldukça etkileyici ve özgün oyunlar bekliyor. Oyuncuların yaratıcılığını konuşturan bu oyunlar, farklı türlerdeki oyun severlere hitap ediyor. Yaratıcı zekalarını konuşturmak isteyenler, arkadaşlarıyla birlikte heyecan dolu platform maceralarına atılmak isteyenler ve sürükleyici bir RPG deneyimi arayanlar için PlayStation Plus Nisan 2023 oyunları adeta bir hazine sunuyor. Oyunlar, 4 Nisan’dan başlayarak 1 Mayıs’a kadar üyelere ücretsiz olarak sunulacak. Bu fırsatı kaçırmamak için takvimlerinize işaretleyin ve PlayStation Plus üyeliğinizi yenileyin.

İLGİLİ HABERLER