EğlenceManşetler

PlayStation Plus’ın haziran ayı sürprizleri: NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 ve Trek to Yomi

playstation plus haziran ayı oyunları 2023
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Haziran ayı PlayStation Plus üyeleri için yine dolu geçecek gibi görünüyor. Bu ayın oyunları NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 ve Trek to Yomi, 6 Haziran’da üyelerin beğenisine sunulacak. Bu oyunlar, 3 Temmuz tarihine kadar erişilebilir olacak.

NBA 2K23: Saha Gerçeği

NBA 2K23, gerçekçilik konusunda çıtayı bir kez daha yükseltiyor. En sevdiğiniz NBA ve WNBA takımları ve yıldızlarıyla mücadele ederken, oyunun gerçekçiliği sizi büyüleyecek. Kendinizi dünyanın en iyi oyuncularına karşı kanıtlayın ve yeteneğinizi MyCAREER veya The W’de sergileyin. Bugünün All-Star’larını MyTEAM’de zamansız efsanelerle eşleştirin. Kendi GM olarak kendi dinastinizi kurun veya MyNBA’da Bahis Toplayıcısı olarak ligi yeni bir yöne doğru yönlendirin. PlayStation Plus üyeleri ayrıca oyun içinde aylık özel MyTEAM paketlerine erişim elde eder.

playstation plus haziran 2023 nba 2k23

Jurassic World Evolution 2: Dinozorlarla Dolu Bir Dünya

Jurassic World Evolution 2, dinozorlar ve ziyaretçiler için kendi Jurassic World’unuzu inşa etme fırsatı sunuyor. Frontier’ın 2018 yönetim simülasyonunun devamı olan bu oyunla geçmişin hatalarından kaçının ve dinozorlar ve ziyaretçiler için kendi Jurassic World’unuzu inşa edin. Heyecan verici yeni özellikler, dört çekici oyun modu ve hayranlık uyandıran dinozorların genişletilmiş kadrosunu deneyimleyin. Jurassic World: Fallen Kingdom‘ın dünya sarsıcı olaylarından sonra yer alan orijinal ve çekici bir Jurassic World hikayesine kendinizi kaptırın. Filmlerden ikonik karakterlerle, Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum tarafından seslendirildi) ve Claire Dearing (Bryce Dallas Howard tarafından seslendirildi) ile birlikte çalışın ve şimdi ABD’yi talan eden vahşi dinozorları kontrol etme, koruma ve içerme çabalarını yönetin.

playstation plus haziran 2023 jurassic world evolution 2

Trek to Yomi: Kahramanca Bir Dönüş

Trek to Yomi, Hiroki’nin kötülük güçlerine karşı düşüşünü ve korumaya söz verdiği insanları kurtarma sözünü yerine getirme çabalarını anlatan ultra-stilize bir sinematik aksiyon-macera oyunudur. Ölmekte olan Ustası’na verdiği bir söz olarak, genç kılıç ustası, tüm tehditlere karşı kasabasını ve sevdiği insanları korumaya yeminlidir. Trajediyle karşı karşıya kalan ve görevine bağlı olan bu yalnız samuray, yaşam ve ölüm ötesine yolculuk yapmalı ve kendisiyle yüzleşerek ilerlemesi gereken yolu belirlemelidir.

playstation plus haziran 2023 trek to yomi

PlayStation Plus üyelerinin, Mayıs 2023 oyunları olan GRID Legends, Chivalry 2 ve Descenders oyunlarını oyun kütüphanesine eklemek için son tarih 6 Haziran Salı günü olarak veriliyor. Bu oyunları kaçırmamak için son günleri iyi değerlendirin. Ayrıca, her ay yeni şarkılarla yenilenecek olan PlayStation Plus aylık oyunlarından ilham alan bir Spotify çalma listesi de mevcut. Oyun oynarken keyifli bir müzik deneyimi yaşayabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER