Eğlence

PlayStation Plus Eylül 2023 oyunları: Saints Row, Black Desert ve Generation Zero ile eğlenceye hazır olun

playstation plus eylül 2023

PlayStation Plus Eylül 2023 oyunları, oyunseverler için oldukça heyecan verici görünyüor Sony, eylül ayında PlayStation Plus abonelerine Saints Row, Black Desert – Traveler Edition ve Generation Zero oyunlarını sunuyor. Bu oyunlar 5 Eylül Salı gününden itibaren 2 Ekim Pazartesi gününe kadar ücretsiz olarak indirilebilecek.

Saints Row: Yeni maceralar sizi bekliyor

Saints Row oyunu, PS4 ve PS5 platformları için geliştirilmiş ve Santo Ileso adlı geniş bir dünyada geçiyor. Oyunda çeşitli yan görevler, suç teşebbüsleri ve ana görevler yer alıyor. Oyuncular, şehri blok blok ele geçirebilir ve düşman gruplarla savaşabilirler. Ayrıca, arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak da oynayabilirsiniz.

Black Desert – Traveler Edition: Fantastik bir MMORPG deneyimi

Black Desert – Traveler Edition, PS4 için özel bir paket. Oyunda hızlı tempolu PvE savaşları, büyük ölçekli PvP kuşatma savaşları ve birçok karakter sınıfı ve savaş türü yer alıyor. Oyuncular, ticaret, balıkçılık, at eğitimi, simya, yemek yapma ve toplama gibi çeşitli uğraşlara da kendilerini adayabilirler.

Generation Zero: 1980’ler İsveç’inde Hayatta Kalma Mücadelesi

Generation Zero, 1980’lerin İsveç’inde geçen birinci şahıs açık dünya macera oyunu. Oyuncular, mekanik düşmanlarla savaşırken tek başlarına veya üç arkadaşlarıyla çevrimiçi kooperatifte oynayabilirler.

Burada PlayStation Plus, 12 aylık abonelik fiyatlarında 6 Eylül’den itibaren küresel olarak bir artışa gidiyor. Yeni fiyatlar yurt dışı için şu şekilde olacak: Essential paketi için 79.99 USD, Extra paketi için 134.99 USD ve Premium paketi için 159.99 USD. Türkiye’de de abonelik ücretlerinde bu doğrultuda bir fiyat artışı bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER