Eğlence

PlayStation Plus için Black Friday indirimi başladı

playstation plus black fridayABD’de her kasım ayının dördüncü perşembesi “Şükran Günü” olarak kutlanıyor. Şükran Günü’nün bir gün sonrası ise “Black Friday” yani “Kara Cuma” olarak anılıyor. Söz konusu günde her marka büyük indirimler yapıyor. Bu sayede pek çok ürün ve servise avantajlı fiyatlarla erişilebiliyor. E-ticaret döneminin başlamasıyla birlikte markalar bu indirimleri Şükran Günü’nden önce hayata geçiriyor. Sony’de söz konusu gruba katıldı ve PlayStation Plus Black Friday indirimlerini başlattı.

Sony’nin Black Friday için sunduğu indirimlerden erkenden yararlanmak için öncelikle PlayStation Plus abonesi olmak gerekiyor. Japon şirket, bunun için de bir avantaj sunuyor. PlayStation Plus’a 1 yıl abone olmak için ödenmesi gereken rakam 179,99 TL’den 134,99 TL’ye iniyor. 1 ve 3 aylık abonelik paketleri içinse böyle bir indirim fırsatı bulunmuyor.

PlayStation Plus için Black Friday Kampanyasını erken başlatan Sony, 23 Kasım saat 02:00 itibarıyla oyunlardaki indirimleri tüm PlayStation sahiplerine açacak. Böylelikle oyunlar yüzde 60’a varan indirimlerle satın alınabilecek. Örneğin, FIFA 18 için 269 TL yerine 161,40 TL ödemek yeterli olacak.

PlayStation Plus Black Friday indirimi 28 Kasım’a kadar devam edecek

PlayStation Plus Black Friday indirimi, 23 Kasım saat 02:00’dan itibaren tüm kullanıcılara açılacak. İndirim, 27 Kasım’da Türkiye saati ile 01:59’da sona erecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER