Eğlence

PlayStation Plus’ın ağustos ayında ücretsiz sunacağı oyunlar açıklandı

playstation plusSony, PlayStation sahiplerine çevrimiçi ortamda çok kişiyle oyun oynama ve her ay belli oyunlara bedava erişim imkanı sağlayan abonelik servisi PlayStation Plus’ta ağustos ayında ücretsiz olarak sunacağı oyunları açıkladı. Servise üye olan PlayStation 4 sahipleri, 7 Ağustos’tan itibaren Mafia 3 ve Dead by Daylight oyunlarını hiçbir ek ücret ödemeden erişip oynayabilecek.

Ücretsiz olarak sunulan oyunlardan Mafia 3, 1968’de geçiyor. Vietnam Savaşı’nın ardından memleketi New Bordeaux’ya geri dönen Lincoln Clay, İtalyan mafyası tarafından katledilen ailesinin intikamını almak için maceraya atılıyor. Popüler Mafia serisinin üçüncü oyununda diğer Mafia oyunlarından karakterler de yer alıyor.

Toplamda beş oyuncunun oynadığı ve “4’e karşı 1” şeklinde mücadele edilen Dead by Daylight ise bir korku oyunu. Oyunda katil kaçanları kovalarken, kaçanlar da katile yakalanmamaya çalışıyor. Oyun haritasının kaçışı engelleyecek şekilde tasarlanması heyecan dozunu artırıyor.

PlayStation Plus aboneleri, temmuz ayında ücretsiz olarak sunulan  Heavy Rain ve Absolver’ı da 7 Ağustos tarihine kadar kütüphanelerine ekleme şansına sahip. Ağustosta servisin PlayStation 3 kullanıcısı olan aboneleri Bound By Flame ve Serious Sam, PS Vita kullanıcısı aboneleri ise  Draw Slasher ve Spacehulk oyunlarına ücretsiz olarak erişebilecek.

PlayStation Plus abonelerine ağustos ayında iki adet de bonus oyun sunuluyor. Kullanıcılar, PlayStation VR destekli Here They Lie’ı ve Türkçe desteği de bulunan bilgi yarışması Knowledge is Power’ı 7 Ağustos itibarıyla ücretsiz olarak indirebilecek.

İLGİLİ HABERLER